Gerakan Bloger Kebumen

Posted on Februari 4, 2009. Filed under: BELAJAR, jladri, Ngobrol |

Hayooo sedulur kabeh………. gerak kena maning bloger Kebumen.

logo

Dadekena bloger kebumen kaya slogan sing digawe nang kanca-kanca bloger ” Bangga jadi anak Kebumen

Lah mene bisa dibanggakan kaya slogan sing nang nduwur kue kepiwe ? Ayuh….siki uripena maning, bareng-bareng ngramekena, bareng-bareng bangun manig, lan…………..sing penting bisa dibanggakanπŸ˜€

Kepriwe carane ? Kue gampang ……………

Mau bengi (malem rebo pon, 3 februari 2009) aku, Imam, karo kang Rohman ngobrol-ngobrol, kepie nek bloger kebumen di gerakena men bisa dibanggakan. Nah….kaya bloger kebumen kan siki singurusi ora pada nang kebumen, dadi, ingsine kue ya……ora informasi tentang kebumen, malah ingsine ake’eh pada nempel iklan, kampanye, lan seteruse………..

Dadi, ayuh………sedulur sing esih manggon nang kebumen, ya melu ngingsi bloge bloger kebumen kue, men ingsine ora kur iklan karo kampanye.πŸ˜€ Nek arep nempel iklan ya ora papa, tapi kue nang kolom iklan dewek. Mengko njerone ingsine ya seputar kebumen, artikel, tips-tips, lan seteruse……………

Lah……..nang ngobrol-ngobrol mau bengi. Rencanane bloge bloger kebumen arep ditukokena hostingan nang kang Rohman, lah domaine nang kang Imam. Kira-kira kepiwe mengko sing ngurusi ?

Mbengi aku ngomong karo kang Rohman, kang Imam. Mengko sing ngurusi bloge aku ya ora papa, tapi, kanca-kanca berpartisipasi aktif nang njerone, dadi sing ngisi dudu kur aku, tapi sedulur kabeh. Terserah mengko arep ngisi apa, sing penting kanca-kanca ya melu ngisi, nek saking sibuke ora isa ya……..minimal niliki bloge.

Kira-kira kepiwe, sedulur ………???

Ngesuk di sambung maning.

35 Tanggapan to “Gerakan Bloger Kebumen”

RSS Feed for Jladri Garden Comments RSS Feed

Karena gak di Kebumen ya cuma bisa ngasi
dukungan semangat dari jauh, boleh khan ?πŸ˜€

siap pak..!!!

majulah kebumenku..!!!

bagus

dilanjut dariman
tak tunggu realisasinya ;))

domain is now ready!!

the url may be http://blogger.kebumen.info/
or http://www.bloggerkebumen.co.cc/

please choose one and be responsible with this idea

OK…. Good him whichever? If being chosen by me http://bloger.kebumen.info

kang, mas, mbakyu sedulur kebumen, aku sepakat nek bloger kebumen dijalankan maning, aku siap berpartisipasi ……………………………….

Semoga blogger kebumen bisa maju dan berkembang… do’a dari penghuni Bumi Seganti Setungguan… sukses

YA …AKU SETUJU KANG…?BEN TAMBAH AKUR KABEH…

AYO KANG KITA GERAKAN KEMBALI..!!AKU DUKUNG EH SAMPEAN TINNGAL DIMANA>

wah, boleh juga kuwe mas. Btw, urung isa komen apa2 nyong..

monggo dilanjut kang…. nyong tek melu urun rembug tok mengkone…

ayo ayo…..πŸ˜€ tapi aku duduk warga kebumen sayangnya….

btw, coba dibuka kiye.

blog wongbumen.info sudah ditutup…
diganti dengan http://sekolah.indipt.org

Aku ya sempet gawe blog komunitas blogger kebumen, tapi tetep angel soale aku dewek ya ra mesti online. Kudune sing dadi admin, sing gaweane seputar internet lan manggrok nang bumen. Ana apa ra ya?

Maju terus…kula nderek bingah…

walopun um aktif di blogger kebumen, krena aku jg orang kebumen yg mudah2 hampir lulus dr jogja trus pulang kapmpung, ada yg bisa aku bantu buat majuin kebumen kah?

rencana aku pengen bikin semacam wordpress.com tapi kusus buat orang kebumen?? gmana pendapat kalian? tuliskan pendapt kalian di http://inetcamp.com

kok blm di update ????

He he he he hehe…….

ni lagi ga mood……..lagi ngurus http://blogger.kebumen.info

Sapa bae kanca-kanca sing siap dadi admin tetap Komunitas Blogger Kebumen, enyong siap menyediakan akses internet gratis 24 jam non-stop unlimited. Enyong sing bayar…
Hayo sapa sing gelem?
Sing siap hubungi aku nang kene : 081542748960

# Waaahhh……….kie temenan apa kur sekedar iseng-iseng, kang Nasrulloh ?

Nek kekpengin ngerti sapa bae sing konsisten dadi admine blogger kebumen, ya kari dideleng bae nang blogge
Dadi ora usah muluk-muluk, tapi bukti………..”konsisten” ……..he he he he……

Ampuh.. Ampuh Sedulur kabeh, muga2 diparingi rizki sing kathah.. inyong wong kebumen ning bekasi sing tergabung ning perkumpulan WALET MAS..

nek miturutku, pokoke (nek wis pokoke wis angel kiye), gimana supaya kita duduk bersama, bareng2x memajukan kebumen. Dari segala segi tentunya. Kalo yang bisa disumbangsihkan di bidang IT, boleh, periklanan-oke, duit-monggo, jadi top poster-dipersilakan sekali.

Intinya, bagaimana kita memposisikan diri kita saja, kados mengaten kang mas, mbakyu..

regards,

Wulida Rochman

wah nembe ngerti ana komunitas blogger kebumen.Link http://blogger-bumen.blogspot.com esih aktif ora ya? Kepriye nek digawe blog agregator komunitas blogger kebumen? apa wis ana? alamate apa?
-bocah asli kebumen (kuliah nang depok)

Permios, dan mohon maaf, kalau saya coba komentari. Karena masih sedikit, agaknya, ini baru pada taraf penggalangan bloger Kebumen. Artinya, saya belum menangkap adannya tujuan dari komunitas bloger Kebumen ini.

Agar tidak terlampau sumpek bagi pengunjung dalam menulis, akan lebih bermakna jika namanya diubah menjadi “Kebumen Blog”. Kalau Blog Kebumen, kedengaranya terlalu formal.

Suwun, Wassalam

@ Waaahhh…..

Matur nuwun kang masukanne, coba nanti tak ngobrol-ngobrol karo kanca-kanca bloger…..

tak tunggu2 jebule ora ana sing gelem dadi kordinator blogger kebumen. khan wis tak woro-woro, sing gelem tak wehi akses gratis, hubungi nomerku…..
Iki aku ra guyonan kang dariman….
Jenenge be partisipasi, bisane kaya kiye…

Di Jakarta banyak orang kebumen yang sukses,
punya rumah sakit, percetakan, perusahaan kontraktor, tapi kebumen kita tercinta tetep sederhana dari dulu hingga kini,
Apa memang kebumen kita jadikan tempat nostalgia saja ketika pulang kampung?

Ha ha ha ha ha………….

Mungkin bisa jadi seperti itu……….

Kebumen kota kenangan.

jarang balik bumen kie, tapi setuju lah, semoga selalu di beri info tentang blogger kbm, mampi r ke blog anganpolos.wordpress.com ya………

se7 bro.
soalnya ak juga kehilangan konco2 soko kebumen.
x aja bisa tambah kanca men dadi akeh maning

assalamu’alaikum wr. wb.
salam kenal sedulur….
kepriye kabare sedulur kebumen kabeh…pada sehat, waras tulin…

aku mampir kie niliki ya….moga moga bisa nggo awalan silaturahmi nang dunia maya

pewe carane mas.aku isih anyar dadi sih awam.pamaneh aku lagi klas 3 sma.sma pinggiran maneh,prembun.

Ngumpul bareng nang http://blepot.com/ komunitas blogger kebumen anyaran.


Komentar ditutup.

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogger menyukai ini: